3 gangen
Maandag t/m Donderdag €45,50
​​
Geroosterde langoustine
Tomaten | Kerrie mousse | Gefermenteerde knoflook | Koolrabi
​​
Gebraden runderlende
Bospaddenstoelen | Wafel met roquefort | Eigen jus met eendenlever
​​
Pompoentaart
Witte chocolade creme | Hazelnootpraline | Pompoenpitolie | Vanille roomijs
of
​
Onze selectie van kazen (Supplement €5,50)
met huisgemaakt brood.
​
Wij werken met verse ingrediënten, het kan zijn dat het menu afwijkt bij beperkte aanvoer of kwaliteit!
5 gangen
€65,50
​
Geroosterde langoustine
Tomaten | Kerrie mousse | Gefermenteerde knoflook | Koolrabi
​​
Albecore tonijn
Compote van zoete aardappel | Enoki | Chioggia biet | Sesamvinaigrette
​
Gegrilde schol
Peterseliewortel | Gelakte winterpeen | XO saus
​
Gebraden runderlende
Bospaddenstoelen | Wafel met roquefort | Eigen jus met eendenlever
​​
Pompoentaart
Witte chocolade creme | Hazelnootpraline | Pompoenpitolie | Vanille roomijs
​
of
​
Onze selectie van kazen (Supplement €5,50)
met huisgemaakt brood.
​
*Wij werken met verse ingrediënten, het kan zijn dat het menu afwijkt bij beperkte aanvoer of de kwaliteit!
8 gangen
€95,50
​
Gillardeau oester 4/0
Onrijpe mango | Rode peper | Gezouten karamel | Sojasaus
​
Geroosterde langoustine
Tomaten | Kerrie mousse | Gefermenteerde knoflook | Koolrabi
​​
Albecore tonijn
Compote van zoete aardappel | Enoki | Chioggia biet | Sesamvinaigrette
​
Gegrilde schol
Peterseliewortel | Gelakte winterpeen | XO saus
​
Gebraden duif
Conchiglione pasta | Rilette van duif | Sjalotcompote | Pindasaus
​
Gebraden runderlende
Bospaddenstoelen | Wafel met roquefort | Eigen jus met eendenlever
​​
Pompoentaart
Witte chocolade creme | Hazelnootpraline | Pompoenpitolie | Vanille roomijs
​
Blu notte
Creme van koffie en chocolade | Gerookte amandel
​
*Wij werken met verse ingrediënten, het kan zijn dat het menu afwijkt bij beperkte aanvoer of de kwaliteit!
Dieetwensen en uitzonderingen!
Het is al vervelend genoeg voor u als u een allergie heeft, wij nemen dit heel serieus. Daarom vragen wij op voorhand om uw en de allergieën van uw tafelgenoten door te geven, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Wij kiezen ervoor een kwalitatief hoogwaardig menu te koken. Hiervoor werken wij met zowel plantaardige als dierlijke producten en werken we volgens de seizoenen. Wilt u uit principe iets niet eten, dan kunnen we hier tot bepaalde hoogte rekening mee houden. Wij houden rekening met vis, vlees en vegetarische voorkeuren, Wij koken niet vegan en niet volgens niet-medische dieetvoorschriften.