top of page

Met de auto naar Scheveningen komen kan een enorme opgave zijn. Zeker in de zomermaanden kan het flink druk zijn en is parkeren een regelrechte nachtmerrie. Parkeerkosten kunnen ook nog eens een flink oplopen daarom hebben wij diverse parkeermogelijkheden onder elkaar gezet. We adviseren echter, indien mogelijk, om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.
 

  1. Wij bieden een aantal parkeerplaatsen aan via de website. Deze zijn te reserveren, net zoals wanneer je een reservering maakt. Zorg ervoor dat je naast je naam, ook je nummerplaat doorgeeft in de opmerkingen en dat deze overeenkomt met de naam waaronder je gereserveerd hebt. 

  2. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. De meeste zijn rond de 10 à 15 minuten lopen van ons restaurant. Prijzen voor parkeren in deze garages zijn doorgaans rond de €4,50 per uur. Je kunt hier voordelig een plek reserveren voor de hele avond in de boulevardgarage, dit is ongeveer 15 à 20 minuten lopen.

  3. Parkeerservice parksimply.nl biedt een valetparking binnen Scheveningen. Je kunt hier eenvoudig je reservering maken. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschikbaarheid, schade of kosten

bottom of page